Hanousek a spol. - Tábory a akce pro děti

Plánované akce

  • Škola čar a kouzel

    13. - 28. 7. 2024
  • Chatový tábor Rakousy

    27. - 29. 9. 2024
  • Zimní dětský tábor

    15. - 22. 2. 2025

Hanousek a spol. na Facebooku

Hanousek na Facebooku

Zimní tábor 2023 - Shrek

Heřmanice
11. - 18. 3. 2023

Pozvání

Paní zima již klepe na dveře a spolu s ní přichází čas sněhových vloček a zimního dovádění, jehož neodmyslitelnou součástí je i zimní tábor, na který Vás tímto srdečně zvu.

Kdo již s námi na zimním táboře někdy byl, jistě ví, že kromě lyžování a snowboardu, které k zimnímu táboru samozřejmě patří, je celé táborové dění motivováno pohádkou, filmem, legendou nebo dávným příběhem, jehož součástí se staneme i my. Téma letošní táborové hry nás zavede do světa jednoho zlobra a jeho bažiny, tak že nás čeká rozhodně veselé a možná i trochu bláznivé zimní dobrodružství... Více zatím neprozradím, jen se nechte pěkně překvapit! Každopádně Vás kromě lyžování čeká spousta her, legrace, koulovaček, sněhuláků, setkání s kamarády z minulých táborů, a jako obvykle nějaká ta "Hanouskova zkratka", takže se máte rozhodně na co těšit!

Již desátým rokem se stane naším domovem pro táborový pobyt Penzion Heřmanice v pohoří Hrubého Jeseníku.

Kromě lyžování a dalších zimních radovánek nás čeká i wellness v některém z hotelů na Dolní Moravě a výprava na běžkách. V případě nepřízně počasí i prohlídka vojenské techniky a pevností v rámci pohraničního opevnění.

Nenechte si tedy ujít tuto jedinečnou příležitost a vydejte se s námi strávit týden kouzelných prázdnin do Jeseníků. S rozhodováním neváhejte neb středisko je poměrně malé a na později přihlášené se již nemusí dostat! Zbývá jen dodat, naviděnou v Heřmanicích!

Penzion Heřmanice

Penzion Heřmanice

Od roku 2013 se místem našeho zimního dobrodružství stal útulný Penzion Heřmanice, který se nachází ve stejnojmenném městečku pod Králickým Sněžníkem, přesně uprostřed malebné krajiny Orlických hor a Hrubého Jeseníku. Nedaleko od Králického Sněžníku, který je svou výškou 1424m dominantou v širokém okolí, pramení řeka Morava, která je jedním z hlavních evropských rozvodí. Okolní příroda, je jako stvořená pro procházky do okolí a objevování zajímavých míst.

Ubytování v penzionu je zajištěno ve dvou a vícelůžkových pokojích, většinou s vlastním WC a sprchou. K dispozici je společenská místnost, fotbálek, kulečník, a pingpongový stůl.

Středisko je ideální pro milovníky zimních sportů. Blízké sjezdovky Dolní Morava a Červená Voda nabízí zajímavý lyžařský terén pro začátečníky, ale i pro zkušenější lyžaře a snowboardisty. Své dovednosti si budou moci lyžaři vyzkoušet i během dovádění ve Snowparku Červená Voda. Na své si přijdou samozřejmě i běžkaři. Na Červenovodském sedlu začíná udržovaný asi 50 km dlouhý běžecký okruh, který obsahuje různé tratě s různým stupněm náročnosti. Samozřejmě se zde najde i místo pro oblíbenou snowtubingovou dráhu a zklamáni nebudou ani příznivci sjíždění na pekáčích a saních. Doprava do těchto ski-areálů je zajištěna.

Místní kuchyně se postará o pravidelné a plnohodnotné krmení všech hladových krků. K radovánkám i odpočinku po náročném dni slouží jen pro nás salonek, místnost s ping-pongovým stolem a kulečník.

A co říci závěrem? Už teď se těšíme na sněhové radovánky v Heřmanicích.

A kdyby se vám po vašich ratolestech moc stýskalo, můžete napsat na adresu:

Penzion Heřmanice
Heřmanice 101
Králíky 561 69
ilustrační obr. ilustrační obr.
Zobrazit podrobnosti »

Přiložené dokumenty

Vedoucí

hlavní vedoucí
Pavel "Hanousek"
specializace - sjezdovky, běžky
zdravotnice
Lenička
specializace - pekáče, saně, dlahy
vedoucí
Dave
specializace - sjezdovky, běžky
vedoucí
Jenda
specializace - snowboard
vedoucí
Tomáš
specializace - sjezdovky
vedoucí
Kvásek
specializace - snowboard
zdravotník
Buzz
specializace - snowboard, dlahy


Přihlášení účastníci

jméno věk
Michal M. 16 let
Johana L. 16 let
Matěj Š. 16 let
Martin J. 15 let
Anna G. 16 let
Kamila P. 15 let
Ondřej V. 14 let
Filip D. 14 let
Jakub N. 14 let
Anna Marie V. 14 let
Jan H. 13 let
Adéla S. 13 let
Berta M. 11 let
Marie G. 10 let
Linda R. 10 let
Barbora K. 10 let
Albert M. 8 let
Kristýna V. 9 let
Karolína J. 8 let
 

Hanousek a spol., z.s., Praha 8 - hanousek@hanousek.com - 604 503 604, 284 684 981

správce webu Martin Žaloudek, grafika Roman Novotný